Cisco IP telefoon

Gebruiksvriendelijke telefoons voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare (video)communicatie. Tot 16 gelijktijdige gesprekken mogelijk. Enkele modellen zijn ook geschikt voor videoconferentie.

Cisco IP-telefoons hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele telefoons, zoals:

  • Integratie met het bedrijfsnetwerk: Cisco IP-telefoons kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met het bedrijfsnetwerk, waardoor ze toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en gegevens.
  • VoIP-telefonie: Cisco IP-telefoons kunnen gebruikmaken van Voice over IP (VoIP) technologie, waardoor ze kostenefficiënter zijn dan traditionele telefoons en gemakkelijk te integreren zijn met andere communicatiesystemen.
  • Geavanceerde functies: Cisco IP-telefoons bieden geavanceerde functies zoals voicemail, conferentiegesprekken, call routing, en het opnemen van gesprekken.
  • Mobiele integratie: Cisco IP-telefoons kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met mobiele apparaten, waardoor gebruikers op afstand kunnen bellen en gebeld worden.
  • Ondersteuning voor meerdere gebruikers: Cisco IP-telefoons kunnen worden geconfigureerd voor meerdere gebruikers, waardoor ze efficiënt kunnen worden gedeeld in een kantooromgeving.
163,40317,00 excl. btw
71,45323,24 excl. btw
132,00327,40 excl. btw
253,56 excl. btw
147,97258,76 excl. btw