HPE interne harde schijven voor servers

HPE (Hewlett Packard Enterprise) biedt interne harde schijven (HDD’s) specifiek ontworpen voor gebruik in servers. Deze harde schijven zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van zware omgevingen, zoals datacenters. Hier zijn enkele van de voordelen van HPE interne harde schijven voor servers:

  • Hoge betrouwbaarheid: HPE interne harde schijven voor servers zijn ontworpen met hoogwaardige componenten en geavanceerde technologieën, waardoor ze een lange levensduur hebben en betrouwbaar zijn in zware omgevingen.
  • Hoge opslagcapaciteit: HPE interne harde schijven voor servers bieden een hoge opslagcapaciteit, waardoor er meer gegevens op de schijf kunnen worden opgeslagen.
  • Hoge prestaties: HPE interne harde schijven voor servers zijn ontworpen om hoge prestaties te bieden met snelle lees- en schrijfsnelheden.
  • Energie-efficiënt: HPE interne harde schijven voor servers zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn, waardoor de kosten voor energie- en koelingskosten worden verlaagd.
  • Scalability: HPE interne harde schijven voor servers zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor de opslagcapaciteit eenvoudig kan worden uitgebreid.
  • Compatibiliteit: HPE interne harde schijven voor servers zijn specifiek ontworpen voor gebruik in HPE-servers, waardoor ze perfect geschikt zijn voor deze specifieke servers en compatibiliteit problemen vermijden.

 

HPE HDD Sata 2.5 inch SFF

HPE HDD Sata 3.5 inch LFF

HPE HDD SAS SFF 2.5 inch

HPE HDD SAS 3.5inch SAS LFF