Wij verkopen nu ook Apple!

RedShell verkoopt nu officieel de producten van Apple.

RedShell verkoopt vanaf april officieel de producten en diensten van Apple. Hiermee is ons portfolio uitgebreid met premium producten en diensten waarmee je eenvoudig de productiviteit en flexibiliteit van jezelf en je medewerkers verhoogt.
Alles om ons heen verandert in een rap tempo, dat geldt ook voor het bedrijfsleven. De producten en diensten van Apple werken naadloos samen en maken het mogelijk om waar en wanneer dan ook jouw werk te doen. Je begint thuis aan een e-mail op je iPhone en schrijft even later probleemloos verder op jouw iMac op kantoor. Met de zogeheten ‘handoff’ functie switch je eenvoudig en zonder extra handelingen tussen je iPhone, iPad of Mac. Alles is compatibel met apps van Microsoft en Google, dus jouw medewerkers hebben alles wat nodig is voor hun dagelijkse werkzaamheden.
We hebben de verschillende producten hieronder voor je op een rij gezet:

Mac
Van een groots project tot het kleinste detail, altijd een succes. Mac is gemaakt voor uitzonderlijke prestaties. Mix de mooiste beats of monteer video’s. Maak uitgebreide spreadsheets, creëer boeiende presentaties of multitask met diverse projecten tegelijk. Met de Mac kies je voor een krachtige computer of een Macbook om altijd en overal te kunnen werken.

Bekijk ons aanbod Mac computers >

iPad
Een compact device met mogelijkheden waar veel computers en laptops jaloers op zijn. Een ‘krachtpatser’ in een behuizing die je eenvoudig overal mee naartoe neemt. Werken in meerdere apps tegelijk gaat moeiteloos. iPad is ideaal voor degene die wil kunnen switchen tussen werken en entertainment op hetzelfde apparaat. Het aanbod in iPad-devices is zeer divers. Kies de iPad die bij je past.

Bekijk ons aanbod iPad devices >

iPhone
Blijf in contact met je collega’s en je sociale leven. Check je e-mails, manage je agenda en regel je bankzaken. Met de iPhone heb je het allemaal in de hand. Maar ook speelt je er de krachtigste mobiele games op en maakt u er de mooiste foto’s mee. De iPhone is exact wat je nodig hebt en precies wat je wil.

Bekijk ons aanbod iPhones devices >

Neem gerust contact op met één van onze specialisten via [email protected] of 088-5052199. Ze zitten er klaar voor!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.