Over RedShell, de specialist in zakelijke IT Hardware

Wij zijn RedShell, dé online aanbieder van nieuw, remarketed en refurbished IT hardware voor de zakelijke markt. Elke werkdag staan wij, het RedShell team, voor jou klaar om je te kunnen voorzien van de juiste producten en adviezen op het gebied van IT hardware.

In onze webshop kan je een breed assortiment (200.000+ artikelen) vinden aan merken en producten van uitstekende kwaliteit.
Zowel nieuw, remarketed als refurbished producten! Veel bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod in de webshop.
waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en uiteraard ook prettig persoonlijk contact centraal staan. Inmiddels hebben we duizenden zakelijke klanten naar alle tevredenheid geholpen. Verder kan je hier andere reviews lezen. 

RedShell is een echte allrounder. We bieden je kennis en producten aan voor allerlei ICT-situaties.
Er zijn een aantal vakgebieden waarin we gespecialiseerd zijn zoals servers, netwerk, telecom en data opslag. Daarnaast hebben wij vele verschillende  dockings, monitoren en laptops op voorraad. 

Product niet in de webshop?

Ben je op zoek naar een product wat nog niet op de webshop staat? Bel of mail ons gerust!
Elke dag groeit ons assortiment met nieuwe producten en merken. We zijn niet alleen een webshop, maar bieden je ook graag hulp bij technische vragen om je zo te voorzien van een complete dienstverlening.

Heb je vragen?

Het team van RedShell staat van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17:30 uur telefonisch, per chat en per e-mail voor je klaar.
Graag persoonlijk kennis maken? Dat kan, bij onze zakelijke relaties komen we graag langs om een persoonlijke toelichting te geven over onze werkwijze of samen een project door te nemen.

Team RedShell